Werkwijze

WAT MAG U VAN GO-SENZ VERWACHTEN

Vanuit haar kantoor in Roermond bedient Go-SenZ cliënten in Limburg en heel Nederland. Uitgangspunt van Go-SenZ is een optimaal resultaat, voor een eerlijk tarief. Maak kennis met Go-SenZ. Wij ontvangen u graag voor een eerste (telefonisch) gesprek óf wij komen bij u langs; geheel vrijblijvend en gratis.

Go-SenZ zal steeds in nauw overleg met u, streven naar een praktische en voor u bevredigende oplossing. Indien nodig wordt geprocedeerd maar eerst wordt er gekeken of partijen op een andere manier tot elkaar kunnen komen. Dit is vaak niet alleen kostentechnisch efficiënter voor u als cliënt, maar op deze manier behoudt u tevens de regie hoe een conflict wordt opgelost.

ALL-IN-TARIEF

Go-SenZ hanteert een standaard all-in-uurtarief. Geen verborgen kosten zoals administratie- of kantoorkosten en reiskosten maar een vast uurtarief inclusief BTW. Maakt u de afspraak dat de werkzaamheden worden verricht op basis van uren x tarief, dan ontvangt u aan het einde van de maand een factuur voor de tijdsbesteding van de afgelopen maand.

VASTE PRIJZEN

Ook leveren wij onze diensten – indien uw zaak zich daarvoor leent – op basis van alternatieve prijsafspraken. U kunt hierbij denken aan het opstellen of beoordelen van een arbeidsovereenkomst, het beoordelen of opstellen van een vaststellingsovereenkomst, het beoordelen of opstellen van concurrentie- of relatiebeding met boetebeding of de ontbinding van een arbeidsovereenkomst. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Of uw zaak zich leent voor een vaste prijs afspraak kunnen wij tijdens ons eerste vrijblijvende gesprek beoordelen en met u afstemmen.

ABONNEMENT “GO-SENZ KORTE LIJNTJES”

U betaalt een periodiek bedrag voor bepaalde diensten, bijvoorbeeld day-to-day arbeidsrechtelijk advies. Al vanaf EUR. 250,- per maand.

Voor meer informatie over onze uurtarieven, neem vrijblijvend contact op.

RECHTSBIJSTANDSVERZEKERING OF VAKBONDSLIDMAATSCHAP?

Heeft u een rechtsbijstandverzekering of heeft u recht op rechtsbijstand op basis van een vakbondslidmaatschap? Ook dan is het mogelijk om u in een procedure bij te staan. In bepaalde gevallen is uw rechtsbijstandsverzekering of vakbond bereid uw uitdrukkelijke voorkeur voor een andere juridische dienstverlener te vergoeden, de zogenoemde vrije advocaatkeuze. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.